KVALITET OG PERFORMANCE til den rigtige pris!

Udvalget af løsninger kan variere fra enkel transport til komplekse operationer.

Vi optimerer alle aktiviteter omkring information, materiale og økonomisk strøm. Vi leverer integrerede ende-til-ende-løsninger, der er skræddersyet til vores kunders behov for styring af transport med en særlig forpligtelse til branchespecifikke krav.

KRAN OG MULIGHED FOR SPECIALKØRSEL

Ved Vognmand René Olesen er der mulighed for krankørsel og andre former for specialkørsel som kørsel af særtransporter (Høj/Bred/Lang). Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakt os.

read more
MANGE TRAILERE, MANGE MULIGHEDER

Vi har mange forskellige trailere, f.eks nogle helt åbne og nogle åbne med sider. Det betyder at vi kan klare alle diverse opgaver inden for maskintransport, og særtransport.

read more
NATIONALT OG INTERNATIONALT

Hos Vognmand René Olesen tilbyder vi både nationalt og internationalt kørsel. Vi har styr på leveringer og bruger blandt andet et trackingsystem i vognene, så vi altid kan se hvor vognene befinder sig.

read more

HØJ FAGLIGHED OG ENGAGEMENT

Vognmand René Olesen Aps har i dag 13 chauffører ansat + kontorpersonale . Firmaet samarbejder her foruden i perioder også med andre vognmænd.

Vi er en ”stab” af friske og positive fyre, som med faglighed og engagement springer ud i hverdagens opgaver.

Vi gør alt hvad vi kan for at løse små som store opgaver – professionelt og positivt!

ALLE FORMER FOR TRANSPORTOPGAVER

Vognmand René Olesen Aps kan udføre de mere alm. transportopgaver samt de mere udfordrede i både ind og udland. Vores hovedbeskæftigelse er krankørsel/montage og lang/bred transporter.

På grund af bilernes forskellige opbygninger er der mulighed for meget blandet kørsel. Vi er derfor altid åben for nye og spændende opgaver også.

Dette websted bruger cookies og beder dine personlige data om at forbedre din browseroplevelse.